Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Once Upon a Time S07 komt naar Videoland

  •  
27-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Once Upon a Time S07
Het laatste seizoen was al aangekondigd door Ziggo, maar komt begin augustus ook naar Videoland.
Eind juni maakte Ziggo bekend dat ze alle seizoenen van Once Upon a Time (inclusief het zevende en laatste seizoen) vanaf 6 augustus aan zouden bieden in Nederland. Nu heeft ook Videoland laten weten op 6 augustus alle seizoenen van Once Upon a Time op te nemen in het VOD-aanbod. Over een eventuele release op Netflix, waar de eerste zes seizoenen te zien zijn, is nog niets bekend gemaakt. Once Upon A Time draait om een vervloekte stad in Maine, waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Seizoen zeven verplaatst de actie naar Seattle en volgt een wat oudere Henry Mills (Andrew J. West), de zoon van Emma Swan (Jennifer Morrison). Veel van de vaste castleden verlieten de serie voor aanvang van het laatste seizoen, maar Lana Parrilla, Robert Carlyle en Colin O’Donoghue behoren nog altijd tot de harde kern.
Alle zeven seizoen van Once Upon a Time zijn vanaf 6 augustus terug te kijken bij Videoland en bij Ziggo. De complete serie was goed voor in totaal 155 afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief