Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

On My Block: van de maker van Awkward

  •  
31-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
On My Block
De tienerkomedie van Netflix volgt vier vrienden op een middelbare school in de binnenstad van Los Angeles.
On My Block is een nieuwe coming-of-age serie van Lauren Iungerich, die eerder verantwoordelijk was voor de MTV-serie Awkward. Ze kreeg bij het maken hulp van Eddie Gonzalez en Jeremy Haft, de scenaristen van de recente 2Pac-biopic All Eyez On Me. On My Block draait om vier vrienden op een door geweld geplaagde middelbare school in de binnenstad van Los Angeles. Met veel gevoel voor humor proberen ze zich daar staande te houden. De serie speelt zich af in het cultureel diverse South Central-gedeelte van L.A. en de cast bestaat dan ook uit voornamelijk Latijns-Amerikaanse en Afro-Amerikaanse acteurs. De belangrijkste rollen zijn voor Diego Tinoco ( Teen Wolf ), Jason Genao ( The Get Down ) en Jessica Marie Garcia (Liv and Maddie), plus nieuwkomers Sierra Capri en Brett Gray.
Het eerste seizoen van On My Block bestaat uit tien afleveringen, met elk een speelduur van dertig minuten. Vanaf 16 maart zijn ze allemaal te zien op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief