Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

On My Block S03 officieel in productie

  •  
31-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
On My Block S02
De salarisonderhandelingen met de cast duurden langer dan verwacht, maar de opnamen zijn nu dan echt begonnen.
De cast van On My Block maakte in een online filmpje bekend dat de opnamen van het derde seizoen van start zijn gegaan. Het derde seizoen werd in april al aangekondigd, maar de onderhandelingen met betrekking tot het salaris van de castleden duurden langer dan verwacht. Volgens de website Deadline is er nu een akkoord bereikt, waarbij de salarissen van de vaste castleden meer dan verdrievoudigd zijn ten opzichte van de eerdere seizoenen. Het komische tienerdrama over een groep jongeren in het door bendegeweld geteisterde Los Angeles doet het erg goed bij de streamingdienst: het eerste seizoen was de ' vaakst gebingde ' serie van 2018 en ook het tweede seizoen werd naar verluidt (Netflix geeft weinig kijkcijfers vrij) weer veel bekeken.
De eerste twee seizoenen van On My Block zijn te zien op Netflix. Lees daarnaast de recensie van de première van het tweede seizoen en beluister ook de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief