Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

On My Block S02 heeft datum en teaser

  •  
07-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
On My Block Poster
Van alle Netflix-series werd het tienerdrama in 2018 volgens de VOD-dienst wereldwijd het vaakst 'gebinged'.
On My Block is een komische 'coming-of-age' serie, hoewel ook de zware onderwerpen - de bendecultuur en het geweld in de binnenstad - zeker niet geschuwd worden. Het verhaal speelt zich af in een fictieve probleemwijk in Los Angeles, waar vier jongeren zich met veel gevoel voor humor staande proberen te houden. De cast van On My Block bestaat uit onder anderen Diego Tinoco ( Teen Wolf ), Jason Genao ( The Get Down ) en Jessica Marie Garcia (Liv and Maddie). De serie is afkomstig van Lauren Iungerich, ook de bedenker van de komische tienerserie Awkward. die sinds kort in Nederland te zien is bij Videoland. Het eerste seizoen was een groot succes op Netflix en stond zelfs op de eerste plaats in het lijstje met de series die in 2018 het vaakst gebinged werden.
On My Block S02 is vanaf 29 maart te zien op Netflix. Er is nog geen trailer, maar de onderstaande 'cold open' van de eerstvolgende aflevering geeft wel alvast wat weg.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief