Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

On My Block krijgt een tweede seizoen

  •  
16-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
On My Block
Na slecht nieuws voor de fans van Everything Sucks!, is er nu goed nieuws voor de fans van On My Block.
Beide komische 'coming-of-age' series volgen een aantal vrienden op de middelbare school. On My Block was echter de meer serieuze van de twee, mede doordat de show zware onderwerpen - zoals de bendecultuur en het geweld in de binnenstad - niet uit de weg ging. De serie speelt zich af in een fictieve probleemwijk in Los Angeles, waar vier vrienden zich met veel gevoel voor humor staande proberen te houden. De cast bestaat uit onder anderen Diego Tinoco ( Teen Wolf ), Jason Genao ( The Get Down ) en Jessica Marie Garcia (Liv and Maddie). On My Block is afkomstig van Lauren Iungerich, die met Awkward eerder een komische tienerserie afleverde. Ze kreeg dit keer hulp van Eddie Gonzalez en Jeremy Haft, de schrijvers van de 2Pac-biopic All Eyez On Me. 
Het eerste seizoen van On My Block (tien afleveringen) staat nu op Netflix. Onlangs bestelde Netflix ook meer afleveringen van de komische serie One Day at a Time.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief