Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Obliterated: trailer voor komische actieserie van Cobra Kai-makers

  •  
27-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
197 keer bekeken
  •  
OBLITERATED_103_Unit_07906RC

© Ursula Coyote / Netflix

Een Special Forces-team viert een geslaagde operatie met een nacht vol drank en drugs, maar krijgt dan te horen dat de missie nog niet voorbij is.

Eind november gaat de komische actieserie Obliterated in première op Netflix en vandaag werden de eerste beelden onthuld. Obliterated draait om een Special Forces-team dat in Las Vegas een bomaanslag verijdelt. Wanneer ze hun geslaagde missie vieren met een nacht vol drank en drugs ontstaan er plots complicaties: de bom die ze hebben ontmanteld blijkt nep te zijn en nu moeten ze, terwijl ze daar zowel geestelijk als fysiek niet echt meer toe in staat zijn, op zoek naar het echte exemplaar. Nick Zano (Legends of Tomorrow) is te zien als teamleider Chad McKnight en Shelley Henning (Teen Wolf) geeft gestalte aan CIA-agente Ava Winters. Obliterated is afkomstig van Cobra Kai-makers Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald. De reeks bestaat uit acht afleveringen met elk een speelduur van ongeveer zestig minuten.

Obliterated verschijnt donderdag 30 november op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief