Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nightflyers: nieuwe trailer vrijgegeven

  •  
20-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nightflyers
De psychologische horrorserie is gebaseerd op een verhaal van George R.R. Martin (Game of Thrones).
Nightflyers draait om een expeditie waarbij een team van onderzoekers de ruimte in wordt gestuurd om een mysterieus buitenaards schip te onderscheppen. Onderweg gebeuren er echter de meest afschuwelijke dingen aan boord van hun eigen ruimteschip The Nightflyer, waardoor iedereen zijn verstand lijkt te verliezen. De serie is een adaptatie van een novelle van George R.R. Martin (de schrijver van de Song of Ice and Fire-boeken die bewerkt werden tot Game of Thrones ), hoewel Martin niet 'hands on' bij de tv-verfilming betrokken is, omdat hij exclusief onder contract staat bij HBO. De adaptatie was in handen van Jeff Buhler, bekend van de Clive Baker-verfilming The Midnight Meat Train. Buhler was onlangs aanwezig op Comic-Con, waar hij tijdens het panel voor Nightflyers films als 2001, The Shining en Alien aanhaalde als inspiratiebronnen voor de serie.
Nightflyers wordt in Amerika uitgezonden op zender Syfy, maar zal in Nederland te zien zijn op Netflix. De scifi-serie verschijnt later dit jaar (vermoedelijk in de herfst).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief