Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nightflyers: Netflix geeft tweede teaser vrij

  •  
15-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nightflyers
Nieuwe beelden van Nightflyers onthullen de binnenkant van het ruimteschip en een aantal personages.
Nightflyers is gebaseerd op een novelle van George R.R. Martin, die we vooral kennen als de bedenker van Game of Thrones. Het verhaal volgt een team van wetenschappers en verkenners, die met een geavanceerd ruimteschip op zoek gaan naar buitenaardse wezens, in de hoop kennis te vergaren om de wereld van een dreigende ondergang te redden. Onderweg vinden er aan boord van het ruimteschip echter steeds meer mysterieuze en dodelijke incidenten plaats, waardoor niemand elkaar nog durft te vertrouwen. De cast van Nightflyers bestaat uit onder anderen Gretchen Mol ( Boardwalk Empire ), Maya Eshet ( Teen Wolf ) en Angus Sampson ( Fargo ). Jeff Buhler, bekend van de Clive Barker-verfilming The Midnight Meat Train, is de showrunner. Martin zelf is overigens niet 'hands on' bij de serie betrokken, want hij heeft een exclusief contract bij HBO.
Nightflyers is een coproductie van Netflix en Syfy. De premièredatum is nog niet bekend, maar de teaser sluit wel af met de mededeling 'binnenkort beschikbaar'.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief