Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nieuwe Orphan Black-serie in de maak

  •  
13-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
102 keer bekeken
  •  
Orphan Black poster
Het zou niet gaan om een reboot of spin-off, maar om een nieuw verhaal dat zich afspeelt in dezelfde wereld.
Volgens de website Variety is er een nieuwe Orphan Black-serie in ontwikkeling bij de Amerikaanse zender AMC. De website schrijft dat het niet zou gaan om een reboot of een spin-off, maar om een volledig nieuw verhaal dat zich afspeelt in de wereld van de originele serie. De producenten zijn momenteel op zoek naar een showrunner voor het project. Het originele Orphan Black werd bedacht door scenarist Graeme Manson en regisseur John Fawcett. In de serie ontdekt een vrouw (Tatiana Maslany, die in 2016 een Emmy won voor haar rollen) dat ze deel uitmaakt van een samenzwering omtrent het klonen van mensen, nadat ze iemand die als twee druppels water op haar lijkt zelfmoord ziet plegen. De originele serie was van 2013 tot 2017 te zien op BBC America.
De vijf seizoenen van Orphan Black zijn in Nederland momenteel terug te kijken op Netflix. Lees onze recensie van het laatste seizoen, dat in 2017 op Netflix verscheen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief