Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nieuwe Buren S03: sneak peek op derde seizoen

  •  
04-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
130 keer bekeken
  •  
Nieuwe Buren
Eva (Bracha van Doesburgh) is woedend op een nieuwe buurman in een eerste clipje uit het derde seizoen.
Het derde seizoen van Nieuwe Buren is vanaf vrijdag 2 maart te zien bij Videoland. Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) in seizoen twee, pakken Eva en Peter (Daan Schuurmans) hun leven in Zonnewijk samen weer op. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te kunnen staan, totdat Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk) hun intrek nemen in de wijk. Het stel lijkt meer te weten over de biologische ouders van hun geadopteerde dochter Roos. Verder hebben ze een zeventienjarige dochter Fay (Abbey Hoes), die ontdekt dat haar nieuwe woonomgeving niet zo saai en burgerlijk is dan dat ze aanvankelijk dacht. Voor het derde seizoen werden verder ook Raymond Thiry, Beppie Melissen, Tobias Kersloot en Tonko Bossen toegevoegd aan de cast.
Het eerste seizoen van Nieuwe Buren werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort. Het derde seizoen werd gebaseerd op een origineel scenario van Karin van der Meer, Dorien Goertzen, Marnie Blok en Susan Stam.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief