Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

New Girl sluit af met zevende seizoen

  •  
15-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De langstlopende sitcom op Fox gaat nog iets langer door. De zender bestelt acht laatste afleveringen van New Girl.
Het zesde seizoen van New Girl kwam vorige maand ten einde. Alle verhaallijnen werden toen al enigszins afgerond, omdat de makers niet wisten of ze nog een zevende seizoen zouden krijgen. Toch komt er straks dus nog een laatste seizoen, om alle personages een echt waardig afscheid te geven. Die laatste reeks wordt wel wat ingekort. Acteur Jake Johnson ( The Mummy ) bevestigde op Twitter dat het gaat om acht nieuwe afleveringen. New Girl volgt de belevenissen van de wat onhandige Jess (Zooey Deschanel) en haar mannelijke huisgenoten. In het vijfde seizoen werd een zwangere Deschanel tijdelijk uit de serie geschreven en vervangen door Megan Fox. Fox kwam later ook nog terug in het zesde seizoen, maar of zij in de afsluiter wederom opnieuw langskomt is niet bekend.
De eerste vier seizoenen van New Girl zijn nu te zien op Netflix en ook het vijfde seizoen moet daar later dit jaar verschijnen. Lees de recensie van de start van seizoen zes.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief