Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix werkt aan nieuwe Young Adult-serie

  •  
25-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Big Little Lies Kathryn Newton
De dramaserie met Kathryn Newton wordt omschreven als een kruising tussen Lord of the Flies en Lost.
Netflix had eerder al succes met Young Adult-series als 13 Reasons Why , The 100 en The Rain. De werktitel van de nieuwe serie is Hamelins en het verhaal draait (net als bij de twee laatstgenoemde titels) om jonge mensen in een verlaten wereld. Dit keer volgen we tieners die vast komen te zitten in een stad waarvan de populatie plots verdwenen is. Ze worden gedwongen een nieuwe hiërarchie op te stellen en moeten uitzoeken hoe ze gezamenlijk kunnen overleven. De hoofdrol in de serie is voor Katrhyn Newton (de oudste dochter van Reese Witherspoon in Big Little Lies , foto), die onlangs te zien was in Lady Bird en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. De serie werd bedacht door Chris Keyser (Party of Five, Tyrant ) en Marc Webb ( 500 Days of Summer ) zal regisseren.
De opnamen van de serie gaan in september van start en Netflix mikt op een release ergens in 2019. Kathryn Newton is volgend jaar ook weer te zien in Big Little Lies.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief