Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix verlengt vijf 'non scripted' series

  •  
30-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Toys That Made Us
Netflix gaat langer door met Queer Eye, Dope, Drug Lords, Nailed It! en The Toys That Made Us.
Queer Eye is een realityshow waarin heteroseksuele mannen een make-over krijgen van de 'fab five'. De serie was al een doorstart van de (zo goed als) gelijknamige show die in 2003 van start ging op zender Bravo. Lees ook de recensie. Dope is een docu-serie over de 'war on drugs', gezien door de ogen van de dealers, de gebruikers en de politie. Lees de recensie. De docu-serie Drug Lords richt zich op de meest beruchte drugsbazen en de agenten die alles op alles zetten om ze in te rekenen. Lees de recensie. Nailed It! is een realityshow waarin thuisbakkers eetbare kunstwerkjes proberen te maken, in de hoop een geldprijs te winnen. Tot slot draait The Toys That Made Us om de makers van al het speelgoed (Barbie, G.I. Joe, He-Man, Star Wars ) waar je als kind mee opgroeide.
Van de vijf verlengde series heeft er eentje ook al een releasedatum. Vanaf 20 april kun je op Netflix namelijk kijken naar nieuwe afleveringen van de docu-serie Dope.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief