Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix raakt deal met The CW kwijt

  •  
15-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100 602
Wat betekent dit voor de (toekomstige) seizoenen van populaire series als The 100, Riverdale en The Flash?
Volgens Deadline heeft Netflix hun deal met de Amerikaanse zender The CW niet weten te verlengen. De website schrijft daarbij wel dat de al op Netflix beschikbare seizoenen van de huidige series van The CW gewoon op Netflix beschikbaar blijven. Het is echter nog niet bekend of ook de toekomstige seizoenen (zo werd The 100 al verlengd met nog een zevende seizoen ) en compleet nieuwe series (zoals Batwoman en Katy Keene ) in Nederland naar Netflix gaan komen. Nu de deal met The CW van de baan is, zal Netflix straks voor elke serie individueel gaan onderhandelen met de desbetreffende productiestudio's. En dan zou het kunnen gebeuren dat andere vod-diensten (zoals Amazon Prime) bereid zijn om voor een bepaalde serie meer geld te betalen dan Netflix.
Eerder raakte Netflix hun deal met Disney kwijt en verdwenen de Marvel-films uit het aanbod. Verder werden ook alle huidige Marvel-series op Netflix gecanceld.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief