Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix onthult series van Mark Millar

  •  
17-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mark Millar
Naast de tv-series Jupiter's Lecacy en American Jesus heeft Millar ook nog drie films in ontwikkeling bij Netflix.
Mark Millar is vooral bekend van (inmiddels ook verfilmde) strips als Wanted, Kick-Ass en Kingsman. Netflix verfilmt nu zijn strip Jupiter's Legacy, over oude superhelden die in de jaren dertig hun hoogtijdagen beleefden, en de generatie die nu in hun voetsporen moet treden. Steven S. DeKnight (Spartacus, Daredevil ) wordt de showrunner en regisseert de eerste aflevering. De tweede Millar-comic die Netflix verfilmt wordt de Spaans-Engelse productie American Jesus, over een jongen van twaalf jaar oud, die ontdekt dat hij water in wijn kan veranderen en in staat is tot het verichten van nog meer wonderen. Everardo Gout ( Luke Cage , Banshee) and Leopoldo Gout (Instinct) treden aan als showrunners. Toevallig heeft Netflix ook nog een andere serie over de terugkeer van Jezus in ontwikkeling, waarin Michelle Monaghan en John Ortiz te zien zullen zijn.
Onder zijn deal met Netflix zullen ook de door Millar bedachte strips Empress, Huck en Sharkey The Bounty Hunter voor de VOD-dienst bewerkt worden tot speelfilms.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief