Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shonda Rhimes onthult Netflix-projecten

  •  
21-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shonda Rhimes
De bedenker van Grey's Anatomy en Scandal kondigde acht nieuwe projecten aan voor VOD-dienst Netflix.
Shonda Rhimes tekende vorig jaar een exclusief contract bij Netflix en haar eerste acht projecten (de meeste series gebruiken nog werktitels) zijn nu bekend gemaakt. Bridgerton wordt een tv-verfilming van de boeken van Julia Quinn en draait om een familie in de high society van Londen. Scandal-veteraan Chris van Dusen wordt de showrunner. The Residence wordt een adaptatie van het boek van Kate Anderson Brower en draait om de werknemers in het Witte Huis. Er is ook een comedy in de vorm van Sunshine Scouts, over een aantal tienermeiden die de apocalypse overleven. Rhimes zal ook de historische drama's The Warmth of Others Suns en Pick & Sepulveda produceren voor Netflix. Tot slot volgen nog Reset: My Fight for Inclusion and Lasting Change (over gender discriminatie in Silicon Valley) en een documentaire over The Nutcracker.
De achtste serie gaat over Anna Delvey - een Duitse erfgename die uitgroeide tot invloedrijke It-girl, maar daarna werd ontmaskerd - en was eerder aangekondigd.
Foto credt: Jay Goldman
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief