Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix maakt een einde aan Luke Cage

  •  
20-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
Luke Cage S02
Vorige week werd Iron Fist al gecanceld en ook Luke Cage zal geen derde seizoen meer krijgen.
De stopzetting van Luke Cage komt toch vrij onverwacht, aangezien het tweede seizoen erg goed werd ontvangen. Er waren dan ook al scenaristen bezig met de scripts voor het door iedereen verwachte derde seizoen. Volgende de website Deadline is Luke Cage nu echter gecanceld vanwege 'creatieve meningsverschillen' tussen Marvel en Netflix. Beide partijen zouden een andere visie voor het derde seizoen voor ogen hebben. Veel fans van de serie hopen dat Luke Cage straks terugkeert op de in 2019 te verschijnen VOD-dienst van Disney, aangezien Marvel eigendom is van Disney. Sommige van die fans hopen zelfs op een adaptatie van de Heroes for Hire-strips, waarin Luke Cage en Iron Fist dan net als in de comics een duo zouden vormen. Momenteel zijn daar echter geen plannen voor, hoewel Disney al wel werkt aan Marvel-series over Loki en Scarlet Witch.
Gisteren verscheen het derde seizoen van Daredevil op Netflix en ook Jessica Jones krijgt volgend jaar een derde seizoen. Daarnaast werd ook The Punisher verlengd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief