Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix brengt series en films naar Comic-Con

  •  
03-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bright
Op 20 juli gaat een nieuwe editie van Comic-Con van start in San Diego en ook Netflix is op het evenement aanwezig.
De eerste dag wordt er afgetrapt met nooit eerder vertoond beeldmateriaal van de films Bright (vanaf december op Netflix) en Death Note (vanaf 25 augustus op Netflix). Voor de bovennatuurlijke politiethriller Bright ( bekijk de trailer ) zullen onder anderen castleden Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramirez en regisseur David Ayer (die eerder met Smith werkte aan Suicide Squad ) aanwezig zijn om tijdens een panel vragen te beantwoorden. De Death Note-film ( bekijk de trailer ) krijgt ook een Q&A-sessie, waarbij de makers de manier waarop de Japanse mangastrip geadapteerd werd zullen bespreken.
Op vrijdag 21 juli is het de beurt aan The Defenders (vanaf 18 augustus op Netflix, bekijk ook de trailer ), waarin de Marvel-helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist dan eindelijk allemaal samenkomen. Het panel zal worden bijgewoond door acteurs Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter en Finn Jones, plus producent Jeph Loeb en een aantal nog onbekende gasten. Of ook Jon Bernthal (die dit jaar een eigen serie krijgt als The Punisher) aanwezig zal zijn is nog niet bekend. Op zaterdag 22 juli wordt er afgesloten met een panel met de cast en crew van Stranger Things (vanaf 31 oktober op Netflix, bekijk de teaser ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief