Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix bevestigt de komst van The 100 S05

  •  
21-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
The 100
Vanaf 30 april kun je elke maandag kijken naar een nieuwe aflevering van het vijfde seizoen van The 100.
In Amerika wordt de serie uitgezonden door The CW, waar de eerst aflevering van het vijfde seizoen op 24 april op televisie debuteert. Bij ons in Nederland gaat de scifi-serie zes dagen later in première op Netflix. The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze aarde na een nucleaire oorlog onbewoonbaar is geworden. Vanuit een ruimtestation worden uiteindelijk honderd jeugddelinquenten teruggestuurd om het aardoppervlak te verkennen, waarna er een keiharde strijd losbarst. De hoofdrol in de serie is voor Eliza Taylor (Neighbours) en Paige Turco (Teenage Mutant Ninja Turles II: The Secret of the Ooze) heeft een bijrol als haar moeder. The 100 is een adaptatie van het gelijknamige boek van Kass Morgan en wordt geproduceerd door Leslie Morgenstein, bekend van series als Gossip Girl, Pretty Little Liars en The Vampire Diaries. 
Lees ook de recensie van het vierde seizoen van The 100. En test je kennis van The 100 door mee te doen aan onze quiz over de postapocalyptische dramaserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief