Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix wekt Lucifer weer tot leven

  •  
15-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lucifer S03
De gebeden van de fans zijn verhoord: Netflix bestelt alsnog een vierde seizoen van het gecancelde Lucifer.
Lucifer werd in Amerika uitgezonden op Fox en was in Nederland bijna gelijktijdig te volgen op Netflix. Vorige maand werd de serie tot grote schrik van alle fans door Fox gecanceld, terwijl het derde seizoen vervolgens eindigde met een grote cliffhanger. Daarna verschenen nog wel twee al opgenomen 'stand alone' afleveringen , maar nu heeft Netflix een volledig vierde seizoen besteld. De VOD-dienst troefde daarbij onder meer Amazon af, dat ook interesse had in het terughalen van Lucifer. In Lucifer is te zien hoe de duivel (Tom Ellis) op aarde een nachtclub runt in Los Angeles en een detective (Lauren German) helpt met het oplossen van misdaden. Het personage is afkomstig uit de Sandman-strips van DC Comics en werd ooit bedacht door onder anderen Neil Gaiman , die tevens verantwoordelijk is voor American Gods.
Het is niet bekend hoeveel nieuwe afleveringen van Lucifer er door Netflix besteld zijn. Het is ook nog niet bekend wanneer seizoen vier op televisie zal debuteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief