Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix bestelt tweede seizoen van GLOW

  •  
12-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Glow
De Gorgeous Ladies Of Wrestling komen terug in een tweede seizoen van GLOW.
Netflix bestelt tien nieuwe afleveringen van de serie die werd bedacht door Liz Flahive en Carly Mensch, twee schrijvers van Orange is the New Black. Jenji Kohan (de bedenker van Orange is the New Black) is tevens een van de producenten van GLOW. Het verhaal speelt zich af in de jaren 80 en volgt de werkloze actrice Ruth (Alison Brie), die aan de slag gaat in een serie over vrouwenworstelen. Ze neemt het als haar Russische typetje Zoya The Destroya op tegen haar voormalige beste vriendin Debbie (Betty Gilpin), die in het tv-programma door het leven gaat als de Amerikaanse heldin Liberty Belle. De cast van GLOW bestaat voornamelijk uit vrouwen, met uitzondering van komiek Marc Maron, die gestalte geeft aan de regisseur die het groepje worstelaars tot een team moet kneden.
GLOW deed het erg goed bij zowel de kijkers als de critici. Lees de recensie van het eerste seizoen. Beluister ook de jaren 80-soundtrack en neem een kijkje achter de schermen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief