Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix bestelt Chambers van Stephen Gaghan

  •  
12-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stephen Gaghan
Stephen Gaghan (Syriana, Traffic) produceert een bovennatuurlijke dramaserie voor Netflix.
Chambers draait om een jonge vrouw die kampt met hartproblemen. Ze ontdekt een vreemd mysterie omtrent de dood van de hartdonor die haar leven redde. Wanneer ze dichterbij de waarheid komt, begint ze ook meer en meer karaktereigenschappen van de donor over te nemen. En een aantal van die eigenschappen is zeer verontrustend. Hoewel Gaghan als scenarist een Oscar won voor Traffic (en een nominatie kreeg voor Syriana) werd de pilot voor Chambers geschreven door Leah Rachel. Akela Cooper zal voor de uiteindelijke serie aantreden als showrunner. Cooper heeft al een werkrelatie met Netflix, want ze schreef eerder een aantal afleveringen van de Marvel-serie Luke Cage. Verder werkte ze aan The 100 en was ze betrokken bij bovennatuurlijke series als Witches of East End en Grimm, plus het zesde seizoen van American Horror Story.
Netflix heeft alvast tien afleveringen van de serie bestelt, maar het is nog onduidelijk wanneer Chambers in première zal gaan. Eind vorig jaar produceerde Netflix al een bovennatuurlijk drama in de vorm van Dark.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief