Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

NCIS: New Orleans S01 en S02 naar Videoland

  •  
01-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
NCIS: New Orleans
Na NCIS: Los Angeles voegt videoland binnenkort ook de eerste seizoenen van NCIS: New Orleans toe.
NCIS: New Orleans was na NCIS: Los Angeles de tweede spin-off van NCIS, dat onlangs nog werd verlengd met een zestiende seizoen. De New Orleans-versie werd vorige maand verzekerd van een vijfde reeks en vanaf 8 juni zijn de eerste twee seizoenen te zien bij Videoland. De spin-off draait om Dwayne Pride, die met zijn team onderzoek doet naar misdaden die verband houden met de marine. Pride wordt gespeeld door Scott Bakula, ooit de kapitein van de Enterprise in de gelijknamige Star Trek-prequel. Lucas Black (American Gothic) en Zoe McLellan (JAG) spelen twee van zijn zijn collega-agenten en CCH Pounder (The Shield) geeft gestalte aan de lijkschouwer van dienst. Bakula's eigen vrouw Chelsea Field (The Last Boy Scout) heeft een gastrolletje als openbaar aanklager.
Momenteel kun je op Videoland al kijken naar de eerste dertien seizoenen van de moederserie NCIS en de eerste zeven seizoenen van de spin-off NCIS: Los Angeles.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief