Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

NCIS: LA komt deze maand naar Videoland

  •  
13-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
155 keer bekeken
  •  
NCIS: LA
Later deze maand stelt Videoland de eerste zeven seizoenen van de misdaadserie NCIS: LA beschikbaar.
NCIS: LA was in 2009 de allereerste spin-off van NCIS, dat in 2014 nog spin-off kreeg in de vorm van NCIS: New Orleans. De hoofdrollen in NCIS: LA zijn voor Chris O'Donnell (Scent of a Woman) en LL Cool J (Any Given Sunday). De serie draait om een speciale divisie van Naval Criminal Investigative Service, die zich specialiseert in undercoveroperaties. Callen (O'Donnell) is de leider van het team, dat naast zijn partner Hanna (Cool J) ook nog bestaat uit onder anderen agente Kensi Blye (Daniela Ruah) en techneut Eric Beale (Barrett Foa). De divisie wordt geleid en ondersteund door Hetty Lange (Linda Hunt). In de latere seizoenen kreeg Miguel Ferrer ( Twin Peaks ) een vaste rol als assistent-directeur Owen Granger. Ferrer kwam vorig jaar helaas te overlijden en werd in de serie uiteindelijk vervangen door Nia Long.
De eerste zeven seizoenen van NCIS: LA zijn vanaf 23 februari te zien bij Videoland. In Nederland wordt de serie ook door SBS 6 en NET 5 uitgezonden op televisie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief