Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

NBC wil graag verder met The Office

  •  
20-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Office
De Amerikaanse zender NBC denkt na over een mogelijk doorstart van The Office.
De komedie was destijds een remake van de gelijknamige Britse serie van Ricky Gervais. Het origineel bestond uit slechts twee seizoenen en een special, maar de Amerikaanse variant was maar liefst negen seizoenen lang op televisie te zien. NBC had dit jaar succes met de doorstart van Will & Grace en daardoor ziet de zender ook weer potentie in nieuwe afleveringen van The Office. Er zijn al geruime tijd gesprekken gaande met showrunner Greg Daniels. De cast moet een mix worden van vertrouwde gezichten en nieuwe namen. Steve Carell zal niet meer te zien zijn, aangezien hij de serie destijds na het zevende seizoen verliet. Ook veel van de andere castleden hebben inmiddels nieuwe projecten lopen. Zo is John Krasinski volgend jaar te zien als Jack Ryan in de gelijknamige Amazon-serie.
 
Na het einde van The Office in 2013 probeerde NBC het al eens (tevergeefs) met de spin-off The Farm, waarin het personage Dwight Schrute (Rainn Wilson) het voortouw mocht nemen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief