Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nashville S06: teaser voor laatste seizoen

  •  
04-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Zender CMT debuteerde een nieuwe teaser voor het zesde en laatste seizoen van Nashville.
Het spotje duurt slechts dertig seconden en bevat amper dialogen, maar geeft desondanks een aardige indicatie van wat we in de afsluitende afleveringen kunnen verwachten. Zo zien we verschillende personages (bijna) zoenen, waaronder Juliette en Avery, maar ook Jessie en Deacon. Ook Maddie en Will lijken nieuwe aanbidders te hebben. Het laatste seizoen van Nashville bestaat uit zestien nieuwe afleveringen en gaat 4 januari in Amerika in première. De laatste reeks wordt wel opgesplits in twee delen, waarbij de finale bewaard wordt tot de zomer. Nashville werd bedacht door Oscarwinnares Callie Khourie (Thelma & Louise), die nu bezig is met Deep City, een andere muzikale dramaserie, die zich af zal spelen in Miami. Ze werkt daarvoor weer samen met haar man T Bone Burnett, die destijds de muziek voor het eerste seizoen van Nashville verzorgde.
Bekijk ook de eerdere teaser voor het zesde seizoen en lees de recensie van de het vijfde seizoen. Daarnaast kun je nog de soundtrack (ingezongen door de acteurs) beluisteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief