Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Narcos S04 onthult nieuwe hoofdpersonages

  •  
18-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
94 keer bekeken
  •  
Narcos S04
Seizoen vier heet Narcos: Mexico en we weten nu ook wie Michael Peña en Diego Luna zullen gaan spelen.
De eerste drie seizoenen van Narcos speelden zich af in Colombia, maar in het vierde seizoen reizen we af naar het Mexico van de jaren tachtig. Diego Luna (links op de foto te zien als zijn personage) geeft gestalte aan Miguel Ángel Félix Gallardo, die bekend staat als enkel Felix. Als leider van het Guadalajara Cartel is hij één van de grootste drugsbazen uit de geschiedenis van Mexico en de grondlegger van de huidige drugshandel in het land. Felix wordt omschreven stoutmoedig en ondoorgrondelijk, maar ook als welwillend en loyaal, hoewel zijn eigen ambities altijd op de eerste plaats komen. Michael Peña (rechts te zien als zijn personage) speelt Kiki Camarena, undercover DEA-agent en familieman, die met behulp van informanten het Guadalajara Cartel in kaart brengt, maar de verfijndheid van het door Felix gebruikte systeem volledig onderschat.
Het vierde seizoen moet nog dit jaar in première gaan. Overigens gaan we dan ook kennismaken met een jonge El Chapo , straks in Narcos gespeeld Alejandro Edda.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief