Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nancy Drew: vierde seizoen gaat in maart van start bij Star Channel

  •  
28-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
965 keer bekeken
  •  
NancyDrew

© The CW / CBS Studios

In het slotseizoen van de detectiveserie onderzoekt Nancy Drew (Kennedy McMann) onverklaarbare gebeurtenissen op de lokale begraafplaats.

Het vierde seizoen van Nancy Drew gaat volgende maand van start op Star Channel: vanaf 25 maart zie je elke maandag een dubbele aflevering. De jonge detective, die in de jaren dertig werd bedacht als het vrouwelijke antwoord op The Hardy Boys, wordt in deze tv-incarnatie gespeeld door Kennedy McMann. In het vierde seizoen start Nancy een onderzoek naar een groep vermiste lichamen die op het kerkhof van Horseshoe Bay lagen: zijn ze opgegraven of misschien zelfs opgestaan uit de dood? Vervolgens leidt een reeks onverklaarde paranormale misdaden ertoe dat het onderzoeksteam begint te geloven dat de letterlijke zonden uit het verleden van de stad zijn teruggekeerd om de levenden te achtervolgen. Nancy Drew werd bedacht door Josh Schwarz en Stephanie Savage, bekend van tienerdrama's als The O.C. en Gossip Girl. Het vierde seizoen is tevens het laatste seizoen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief