Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mystery Science Theater bekijkt Stranger Things

  •  
17-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4045940964
Mystery Science Theater 3000 neemt niet alleen oude films op de hak; een nieuwe promo haalt ook Stranger Things door de mangel.
Niets is zo leuk als met vrienden op de bank een slechte film kijken, om vervolgens met z’n allen commentaar te leveren op wat er allemaal op het scherm gebeurt. En dat is precies waar Mystery Science Theater 3000 in de jaren 80 mee begon; in elke aflevering werd een slechte B-film uitgezonden op een groot scherm, terwijl silhouetten op de voorgrond alles belachelijk maakten. De serie heeft inmiddels een doorstart op Netflix die, in verband met de internationale uitzendrechten van de films, helaas (nog) niet in Nederland te zien is. Wel kunnen we alvast kijken naar een promo, waarin dit keer geen slechte B-film, maar een scène uit het uitstekend ontvangen Stranger Things van Netflix wordt bekeken.
Mystery Science Theater 3000 ging afgelopen weekend in première in Amerka. De serie werd geschreven door onder anderen Dan Harmon en Justin Roiland ( Rick and Morty ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief