Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Murdoch Mysteries: achtste seizoen aangekondigd door BBC First

  •  
17-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3788 keer bekeken
  •  
MURDOCH_8032_232

© BBC Studios

In de derde aflevering gaat de Canadese detective samen met Bat Masterson op zoek naar de beroemde outlaws Butch Cassidy en de Sundance Kid.

Murdoch Mysteries gaat nog langer door op BBC First: het achtste seizoen vanaf maandag 17 juni te zien, waarbij er elke werkdag rond 20.00 uur een aflevering wordt uitgezonden. De serie volgt de innovatieve detective William Murdoch (Yannick Bisson), die aan het einde van de 19e eeuw werkzaam is in Toronto. Aan de start van het achtste seizoen krijgen Murdoch en zijn collega's te maken met de nasleep van de mishandeling van inspecteur Brackenreid door de gewelddadige O'Shea-broers. Murdoch doet ondertussen onderzoek naar misdrijven in de haven, terwijl Julia (Hélène Joy) en Emily (Georgina Reilly) na een protestactie in de gevangenis belanden. In het achtste seizoen duiken ook weer historische figuren op: zo gaat Murdoch in de derde aflevering met Bat Masterson op zoek naar Butch Cassidy en de Sundance Kid. De serie bestaat uit zeventien seizoenen (287 afleveringen), met een achttiende seizoen nu in de maak.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief