Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Morten: serie van de NPO komt in januari naar HBO Max

  •  
09-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
741 keer bekeken
  •  
Morten S01

© AVROTROS

Een ambitieuze politicus (Peter Paul Muller) ligt op koers om minister-president te worden, totdat een duistere zaak uit zijn verleden zijn reputatie dreigt te schaden.

Het politieke drama Morten wordt op donderdag 25 januari toegevoegd aan het aanbod van HBO Max. Peter Paul Muller (Maud & Babs) geeft in de serie gestalte aan politicus Morten Mathijsen. Zijn politieke partij, de Nieuwe Liberalen, doet het plots ontzettend goed in de peilingen en hij lijkt zelfs de nieuwe minister-president te gaan worden, totdat een duistere zaak uit het verleden zijn reputatie dreigt te schaden. Met een spindoctor aan zijn zijde doet hij er alles aan om het onheil af te wenden, waarbij zijn gezinsleven en het landsbelang op het spel komen te staan. Morten werd bedacht door Jean van de Velde, die eerder met Muller werkte aan All Stars. Overigens is de serie momenteel ook terug te kijken op NPO Plus en bij Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief