Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Moordvrouw: trailer voor het zevende seizoen

  •  
17-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
137 keer bekeken
  •  
Moordvrouw
De succesvolle politieserie met Wendy van Dijk gaat komende zondag weer verder bij RTL 4 en Videoland.
Aan het einde van het zesde seizoen van Moordvrouw was te zien hoe Fenna (van Dijk) en haar overige teamleden hun politiepenningen inleverden. In het zevende seizoen besluit het team op eigen houtje verder te gaan, waarbij de eenheid opdrachten krijgt vanuit de AIVD. Zo binden Fenna en haar collega's aan de start van het nieuwe seizoen de strijd aan met een mysterieuze hacker. Naast Wendy van Dijk keren ook Thijs Römer, Fockeline Ouwerkerk, Achmed Akkabi en Ali Ben Horsting terug voor de zevende reeks. Romana Vrede speelt dit seizoen een gastrol als een hulpofficier van justitie, die Fenna en haar team flink dwars zal gaan zitten.  Achter de schermen werd de vaste scenarist Lex Passchier vervangen door het duo Alma Popeyus en Hein Schuetz, bekend van series als De Maatschap en Deadline.
Het zevende seizoen van Moordvrouw gaat op 21 januari van start op RTL 4 en is tevens te volgen bij Videoland, dat de onderstaande trailer vrijgaf.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief