Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Monarch: Legacy of Monsters: trailer voor Godzilla-serie met Kurt Russell

  •  
15-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
394 keer bekeken
  •  
MonarchWide

© Apple TV+

Kurt Russell (The Hateful Eight) is in de serie te zien samen met zijn zoon Wyatt Russell, die gestalte geeft aan een jongere versie van zijn personage in de jaren vijftig.

De 'monster movies' van filmstudio Legendary maken een uitstapje naar televisie met Monarch: Legacy of Monsters, dat zich afspeelt in hetzelfde universum als onder meer Godzilla (2014), Kong: Skull Island (2017) en Godzilla vs. Kong (2021). De titel van de serie verwijst naar de mysterieuze organisatie Monarch, die de op aarde aanwezige monsters in kaart wil brengen. De hoofdrollen worden gespeeld door Kurt Russell (The Hateful Eight) en zijn zoon Wyatt Russell (Overlord). Pa Russell speelt Lee Shaw, een legerofficier die op de hoogte is van de geheimen van Monarch. Zoon Russell is te zien als een jongere versie van Shaw in de jaren vijftig. John Goodman keert terug als het personage dat hij eerder speelde in Kong: Skull Island. De serie werd bedacht en ontwikkeld door Chris Black (Star Trek: Enterprise, Severance).

Monarch: Legacy of Monsters is vanaf 17 november wekelijks te zien bij Apple TV+, dat aftrapt met de eerste twee (van de tien) afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief