Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mogelijk minder Rick in The Walking Dead S09

  •  
30-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
85 keer bekeken
  •  
The Walking Dead
Wat zou dat betekenen voor de toekomst van The Walking Dead? Lees verder voor de mogelijke spoilers.
Volgens de website Collider zal acteur Andrew Lincoln (Rick Grimes in de serie) in het negende seizoen in slechts zes afleveringen te zien zijn. Naar verluidt zou de acteur de zombieserie in die negende reeks zelfs helemaal verlaten. Volgens Collider wil zender AMC het potentiële vertrek van Lincoln gaan opvangen door Norman Reedus (Daryl Dixon in de serie) een nieuw contract en een grotere rol te geven. De zender zou daarover al met Reedus in onderhandeling zijn. The Walking Dead nam al wel vaker afscheid van prominente karakters (dat begon al met onder anderen Lori en Shane), maar Rick was acht seizoenen lang het onofficiële hoofdpersonage. Overigens gaan we in het negende seizoen ook minder zien van Maggie. Actrice Lauren Cohan heeft namelijk een nieuwe serie op ABC en kan niet fulltime terugkeren voor de negende reeks.
De opnamen van het negende seizoen van The Walking Dead zijn nu aan de gang. Op AMC kun je nu kijken naar het vierde seizoen van de spin-off Fear the Walking Dead.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief