Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Moedermaffia: tweede seizoen verschijnt in juni bij Videoland

  •  
13-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
646 keer bekeken
  •  
DEF 1B Moeder Maffia_Portrait2(1)

© William Rutten / Videoland

Daan (Loes Haverkort) is onbedoeld zwanger van haar ex Jorrit (Benja Bruijning), terwijl stiefmoeder Monique (Eva Laurensen) bezoek krijgt van haar eigen moeder.

Het tweede seizoen van Moedermaffia is vanaf vrijdag 7 juni in zijn geheel te streamen bij Videoland. Het komische drama volgt Daan (Loes Haverkort) in haar queeste om de perfecte moeder te zijn. Aan de start van het tweede seizoen is Daan is onbedoeld zwanger van haar ex Jorrit (Benja Bruijning), terwijl Monique (Eva Laurensen) tot haar irritatie nog steeds de perfecte stiefmoeder lijkt te zijn. Maar als ‘perfect mom Momo' na jaren zonder contact bezoek krijgt van haar eigen moeder Marja (Raymonde de Kuyper), wordt ook zij gedwongen om een betere versie van zichzelf te worden. In het tweede seizoen keren naast Haverkort, Bruijning en Laurensen ook Nola Frensdorf (Pip), Beppie Melissen (Cecilia) en Tina de Bruin (Patty) weer terug. Verder voegt Poal Cairo zich bij de cast als Miguel, de ex van Daan en vader van Boris. De serie is afkomstig van scenaristen Anjali Taneja (Het Geheim van Eyck) en Zoeteke Lughthart (De Pudding Club).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief