Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Modus komt eveneens naar Videoland

  •  
05-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Modus
Ziggo Movies & Series is niet de enige VOD-aanbieder die de Zweedse thrillerserie beschikbaar stelt.
Komende vrijdag verschijnen beide seizoenen van Modus bij Ziggo Movies & Series, maar later deze maand kan je de serie tevens terugkijken bij Videoland. Het eerste seizoen van de thriller is een adaptatie van de bestseller Wees niet bang van Anne Holt. In deze reeks afleveringen maken psychologe Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman, de halfzus van Joel Kinnaman uit The Killing ) en agent Ingvar Nymann (Henrik Norlén) jacht op een huurmoordenaar. Het tweede seizoen van de serie draait om de Amerikaanse president Helen Tyler (Kim Cattrall, Samantha uit Sex and the City ), die tijdens een staatsbezoek aan Zweden plots spoorloos verdwijnt. Om haar terug te vinden moet het duo samenwerken met een FBI-agent (Greg Wise). Elk seizoen bestaat uit acht afleveringen.
Beide seizoenen van Modus zijn vanaf 20 december te zien bij Videoland. Overigens is het tweede seizoen van de serie momenteel ook terug te kijken bij NPO Start Plus.
https://www.youtube.com/watch?v=55KqaX3SwNg https://www.youtube.com/watch?v=G9T1dWPl-eA
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief