Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Modern Family sluit af met elfde seizoen

  •  
06-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Modern Family
Na eerder The Big Bang Theory komt nu ook het einde van de succesvolle sitcom Modern Family in zicht.
Zender ABC heeft het einde van Modern Family officieel aangekondigd. De sitcom keert terug met een elfde seizoen waarmee definitief afscheid wordt genomen van de familie Dunphy. Modern Family volgt drie generaties van dezelfde familie. Jay (Ed O'Neill uit Married with Children) is hertrouwd met de veel jongere Gloria (Sofia Vergara) en ook zijn zoon Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) en dochter Claire (Julie Bowen) hebben inmiddels ieder een eigen gezin. Het elfde seizoen krijgt 18 afleveringen, maar dat aantal zou nog uitbereid kunnen worden tot 22 stuks. Modern Family is nog steeds de best bekeken sitcom op ABC. Op het gebied van series in het algemeen wordt enkel Grey's Anatomy op de zender beter bekeken. De sitcom won vijf keer de Emmy Award voor beste komedie.
In Nederland wordt Modern Family momenteel uitgezonden op Comedy Central. Daarnaast zijn seizoen vier tot en met zeven hier tevens terug te kijken op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief