Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Mist krijgt geen tweede seizoen

  •  
28-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3630 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
De Stephen King-verfilming The Mist is na een seizoen ten einde gekomen op zender Spike.
De horrorserie draait om een Amerikaanse stad, die plots wordt gehuld in een dichte mist, waarin allerlei dodelijke wezens verstopt zitten. De inwoners houden zich vervolgens schuil in een winkelcentrum, waar de onderlinge spanningen een kookpunt bereiken. Na een nog redelijk goed bekeken eerste aflevering ( lees onze recensie ), wist geen van de resterende afleveringen meer dan 700.000 kijkers te trekken, met uiteindelijk slechts 400.000 kijkers voor de finale. En dus heeft zender Spike (dat begin 2018 wordt omgedoopt tot Paramount Network) besloten een einde te maken aan de serie. Eerder deze maand werd er al naar dat einde gehint, toen bekend werd dat Morgan Spector (Kevin Copeland in de serie), zich bij de vaste cast van het zevende seizoen van Homeland zou voegen.
Het complete eerste seizoen van The Mist in nu te zien op Netflix. Voor meer Stephen King op televisie kun je terecht bij onder meer Mr. Mercedes en het aankomende Castle Rock.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief