Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mindhunter: trailer voor tweede seizoen

  •  
05-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mindhunter
Het tweede seizoen, met daarin onder meer aandacht voor Charles Manson, verschijnt op 16 augustus.
Mindhunter van producent David Fincher volgt FBI-agenten Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) die in de jaren zeventig met het idee kwamen om seriemoordenaars te interviewen, in de hoop hun gedragspatronen beter te kunnen doorgronden. In het tweede seizoen scoort Ford zijn droominterview met Charles Manson. De cultleider wordt gespeeld door Damon Herriman, die straks ook te zien is als Manson in de film Once Upon A Time in Hollywood. Het tweede seizoen draait echter vooral om de Atlanta Child Murders, die plaatsvonden tussen 1979 en 1981. Naast McCallany en Groff keert ook Anna Torv ( Secret City ) weer terug als psychologe Wendy Carr. David Fincher zal naar verluidt weer enkele afleveringen regisseren, en verder namen ook Andrew Dominik en Carl Franklin plaats achter de camera.
Het tweede seizoen van Mindhunter is vanaf 16 augustus in zijn geheel te zien op Netflix. Lees verder ook nog de recensie van het eerste seizoen van de misdaadserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief