Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Minari: dramafilm met Steven Yeun in december te zien bij de NPO

  •  
04-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
479 keer bekeken
  •  
Minari

© A24

Steven Yeun (The Walking Dead) kreeg een Oscarnominatie voor zijn rol als patriarch die in de jaren tachtig met zijn gezin van Zuid-Korea naar Amerika verhuist.

Het voor zes Oscars genomineerde Minari (2020) is vrijdag 1 december te zien op NPO 2. De dramafilm van regisseur Lee Isaac Chung draait om een familie uit Zuid-Korea die in de jaren tachtig emigreert naar het platteland in de Amerikaanse staat Arkansas, waar ze een nieuw (boeren)bestaan proberen op te bouwen. Steven Yeun (de acteur uit The Walking Dead was onlangs te zien in de serie Beef) speelt vader Jacob en Han Ye-ri (in haar allereerste rol in een Amerikaanse film) geeft gestalte aan moeder Monica. Uiteindelijk komt ook Monica's moeder Soon-ja (Youn Yuh-jung won als eerste Koreaanse actrice een Oscar) naar Amerika, waar ze overdag op de kinderen (het zoontje van het gezin heeft een hartafwijking) moet letten.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief