Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Michael C. Hall tekent voor Netflix-film

  •  
18-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Safe
De acteur uit Dexter en Six Feet Under werkt na de Netflix-serie Safe nogmaals samen met de VOD-dienst.
Michael C. Hall voegt zich bij de cast van In The Shadow of the Moon. Hij zal in de film te zien zijn naast Boyd Holbrook, die doorbrak met zijn hoofdrol in de eerste seizoenen van Narcos en daarna gecast werd in Logan en het aankomende The Predator. In de film speelt Holbrook een detective die geobsedeerd raakt door een reeks op het eerste gezicht onverklaarbare moorden. Naar verluidt speelt Hall een andere detective en de zwager van Holbrooks personage. Het is de derde keer dat de acteur een samenwerking met Netflix aangaat. Eerder speelde hij een gastrol in The Crown en de hoofdrol in Safe. In The Shadow of the Moon wordt geregisseerd door Jim Mickle, de bedenker van de serie Hap and Leonard. Mickle werkte al eerder met Hall aan de thriller Cold in July.
Wanneer The Shadow of the Moon op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Het eerste seizoen van Safe en the tweede seizoen van The Crown zijn daar nu te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief