Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Michael C. Hall staat open voor meer Dexter

  •  
14-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
125 keer bekeken
  •  
Dexter
Michael C. Hall sluit een terugkeer als 's werelds meest geliefde seriemoordenaar zeker niet uit.
Dat vertelt de acteur aan Variety, in een interview ter promotie van zijn nieuwe Netflix-serie Safe: 'Misschien. De manier waarop Dexter destijds eindigde maakt een terugkeer zeker mogelijk. Ik heb tot nu toe alleen nog geen idee gehad of gehoord dat de moeite van een terugkeer waard zou zijn. Maar zeg nooit nooit.' Dexter was van 2006 tot 2013 te zien op Showtime. De dramaserie volgt seriemoordenaar Dexter Morgan, die overdag werkzaam is bij de politie van Miami, maar 's nachts op eigen houtje misdadigers uit de weg ruimt. Bijrollen waren er voor onder anderen David Zayas, Desmond Harrington en Jennifer Carpenter. Later kreeg ook Yvonne Strahovski nog een belangrijke bijrol. De complete serie was voorheen in Nederland te zien op Netflix, maar eind 2017 verhuisde alle seizoenen naar Videoland.
Safe is vanaf 10 mei te zien op Netflix. Hall zal in de serie te zien zijn met Amanda Abbington ( Sherlock ). De acteur had onlangs nog een bijrol als JFK in The Crown.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief