Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Meer Scandinavische misdaadseries naar Netflix

  •  
26-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
107 keer bekeken
  •  
Norskov
Naast onder meer The Lawyer worden op 1 september ook Norskov, The Truth Will Out en Deliver Us toegevoegd.
Netflix pakt aan het begin van september flink uit met veel Zweedse misdaadseries. Zo kun je vanaf 1 september kijken naar The Lawyer , Rebecka Martinsson en Moscow Noir. Dat is echter nog niet alles, want de vod-dienst heeft voor die dag nog meer thrillers uit Scandinavië aangekondigd. Het Deense drama Norskov draait om een havenstadje waar een agent het drugsprobleem aan wil pakken, terwijl persoonlijke verwikkelingen zijn missie compliceren. In de op feiten gebaseerde Zweedse serie The Truth Will Out onderzoeken een stel vreemde agenten 'cold cases' die het werk van een seriemoordenaar zouden kunnen zijn. En in de Deense thriller Deliver Us krijgt een gewelddadige man te maken met vijf oude slachtoffers die van plan zijn om hem te vermoorden.
Bekijk hieronder de trailers.
https://www.youtube.com/watch?v=vqcZty2yZsQ https://www.youtube.com/watch?v=NVC-e_7i8oU https://www.youtube.com/watch?v=G5PO5UysNd0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief