Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mayans MC onthult eerste trailer

  •  
20-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Mayans MC poster
Sons of Anarchy (in zijn geheel te zien op Netflix) krijgt deze zomer een vervolg in de vorm van Mayans MC.
Mayans MC speelt zich af na de gebeurtenissen in het zevende seizoen van Sons of Anarchy. De latino-motorclub was altijd een belangrijk onderdeel van de originele serie; ze werden geïntroduceerd als rivalen van de Sons, maar groeiden later in de serie uit tot bondgenoten. De trailer voor Mayans MC toont alvast een bekend gezicht: Emilio Rivera als Marcus Alvarez, de president van de Mayans. Mayans MC speelt zich af nabij de grens tussen Amerika en Mexico en draait om Ezekiel 'EZ' Reyes (J.D. Pardo), een net uit de gevangenis vrijgelaten prospect (beginnend lid) van de Mayans. De originele pilot van Mayans MC ging destijds flink onder het mes , waarbij een aantal rollen hercast werden, maar dat hoeft geen slecht teken te zijn; in de originele pilot van Sons of Anarchy werd Clay (Ron Perlman in de serie) bijvoorbeeld nog gespeeld door Scott Glenn.
Mayans MC werd bedacht door Kurt Sutter en James Elgin. In Amerika gaat de serie op 4 september in première op FX. Een Nederlandse premièredatum is er nog niet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief