Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mary Kills People vanaf maart te zien bij Ziggo

  •  
22-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Mary Kills People
De twee seizoenen van Mary Kills People met Caroline Dhavernas (Hannibal) komen op 1 maart naar Ziggo.
Het tragikomische drama draait om Mary Harris (Dhavernas, bekend als Dr. Alana Bloom in het op Netflix te bekijken Hannibal ), een alleenstaande moeder die als dokter werkzaam is bij de spoedeisende hulp. Buiten werktijd klust Mary echter bij als een ‘engel des doods’; ze helpt terminaal zieke patiënten die vrijwillig uit het leven willen stappen. Maar wanneer haar duistere geheimen uit dreigen te komen, moet ze extra hard werken om niet achter tralies te belanden. Richard Short (Vinyl) heeft een bijrol als haar collega en handlanger. Jay Ryan ( Top of the Lake ) is te zien als een agent die Mary op het spoor komt en undercover gaat als terminale patiënt. Mary Kills People werd bedacht en ontwikkeld door Tara Armstrong (Private Eyes).
De eerste twee seizoenen van Mary Kills People bestaan elk uit zes afleveringen. De serie is afkomstig uit Canada, waar seizoen twee vorige maand ten einde kwam.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief