Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Marvel's Agent Carter komt naar Videoland

  •  
06-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
96 keer bekeken
  •  
Agent Carter
De spin-off van Captain America: The First Avenger wordt nog deze maand in zijn geheel beschikbaar gesteld.
In Marvel's Agent Carter geeft Hayley Atwell na haar rol in de eerste Captain America-film wederom gestalte aan agente Peggy Carter. Aan het einde van de film nam ze afscheid van haar grote liefde Steve Rogers / Captain America. Aan de start van het eerste seizoen van de serie is ze net begonnen met een baan voor Strategic Scientific Reserve. Wanneer Howard Stark (vader van Tony Stark / Iron Man) wordt beschuldigd van landverraad, probeert ze hem te helpen om zijn naam te zuiveren. Dominic Cooper geeft in een gastrol opnieuw gestalte aan Howard Stark. En Agent Carter heeft nog meer links met het filmuniversum van Marvel, want ook Neal McDonough duikt een keer op als Dum Dum Dugan. De serie werd bedacht door Christopher Markus en Stephen McFeely, de scenaristen van alle drie de Captain America-films en het aankomende Avengers: Infinity War.
Marvel's Agent Carter ontving destijds prima kritieken, maar werd door een gebrek aan kijkcijfers na twee seizoenen stopgezet. Alle achttien afleveringen van de serie zijn vanaf 15 februari te zien bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief