Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Marseille: trailer voor tweede seizoen

  •  
31-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
Marseille
Het Franse antwoord op House of Cards keert eind volgende maand terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
De politieke dramaserie draait om de strijd tussen Robert Taro (Gérard Depardieu) en Lucas Barrès (Benoît Magimel). Taro is al twintig jaar de burgemeester van Marseille, maar staat klaar om opgevolgd te worden door zijn protégee Barrès. Een samenloop van omstandigheden zorgt er echter voor dat Taro zich alsnog opnieuw verkiesbaar stelt en dat is het startsein voor een harde strijd tussen de twee politici. Aan de start van het tweede seizoen herstelt Taro in het ziekenhuis en ligt de weg open voor Barrès om de nieuwe burgemeester te worden. Hij krijgt echter te maken met de steeds groter wordende invloed van extreemrechtse nationalisten en ook het voetbalteam van Marseille wordt het doelwit van een samenzwering. Naast Depardieu en Magimel keren ook Géraldine Pailhas en Stéphane Caillard terug voor het tweede seizoen.
De acht afleveringen van het tweede seizoen van Marseille gaan op 23 februari in première op Netflix. De merendeel van de afleveringen werd geregiseerd door Florent Siri, bekend van de film Hostage met Bruce Willis.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief