Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mandy Patinkin over Saul in Homeland S07

  •  
01-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
Homeland Saul
Wat staat Saul na zijn arrestatie te wachten? Mandy Patinkin licht alvast een tipje van de sluier op.
Aan het einde van het zesde seizoen (nu te zien op Netflix) werd de CIA-veteraan in de boeien geslagen door de manschappen van president Keane (Elizabeth Marvel). In het zevende seizoen wil de president echter van zijn expertise gebruik maken, omdat haar vete met de populistische Brett O’Keefe (Jake Weber) enorm uit de hand dreigt te lopen. Saul is dus volop te zien in het zevende seizoen, maar of dat ook geldt voor zijn oude CIA-collega Dar Adal (F. Murray Abraham) is nog afwachten. Adal werd vorig seizoen ook gearresteerd, maar dook nog niet op in de eerste promo's voor de nieuwe reeks. Het zevende seizoen van Homeland gaat in Amerika op 11 februari van start op zender Showtime. De Nederlandse première laat dit jaar iets langer op zich wachten; bij ons verschijnen de nieuwe afleveringen vanaf 24 maart op NPO 3.
Bekijk de trailer voor het zevende seizoen van Homeland en neem een kijkje achter de schermen. Lees ook meer over hoofdrolspeelster Claire Danes , de inspiratie voor de serie en de manier waarop de makers omgaan met racisme en stereotypen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief