Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mad About You komt terug naar televisie

  •  
06-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Mad About You
Na Full House, Will & Grace en Murphy Brown is er nu ook een doorstart van Mad About You in de maak.
Mad About You komt definitief terug met nieuwe afleveringen. De doorstart wordt eerst een miniserie die bestaat uit twaalf episodes. De originele sitcom was in de jaren negentig te zien op NBC en draaide om Paul (Paul Reiser uit Stranger Things) en Jamie (Helen Hunt, die een Golden Globe won voor de rol), een pasgetrouwd stel in New York. In de nieuwe reeks heeft het echtpaar het huis weer alleen, wanneer dochter Mabel vertrekt om te gaan studeren. Peter Tolan, bekend van The Larry Sanders Show en de Denis Leary-series The Job en Rescue Me, treedt aan als showrunner. Danny Jacobson, die de serie destijds bedacht met Reiser, is ook achter de schermen betrokken. De eerste van de twaalf afleveringen wordt geregisseerd door Helen Hunt zelf.
De doorstart zal in Amerika te zien zijn bij de VOD-dienst van provider Spectrum, dat 15 mei een eerste eigen serie (een spin-off van de Bad Boys-films) debuteert.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief