Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Luther: trailer voor vijfde seizoen

  •  
29-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Luther S05
Bekijk een explosief voorproefje op het nieuwe seizoen van de Britse misdaadserie met Idris Elba.
Fans van Luther moesten erg lang geduld hebben: het vierde seizoen ging december 2015 in première. Binnenkort wordt de serie dan eindelijk weer hervat. In het vijfde seizoen probeert detective John Luther (Idris Elba) met zijn nieuwe partner (Wunmi Mosaku uit The End of the F***ing World ) een reeks afgrijselijke moorden op te lossen, terwijl hij gedwongen wordt de demonen uit zijn verleden te confronteren. Waarschijnlijk is Alice één van die demonen, want actrice Ruth Wilson ( The Affair ) heeft bevestigd dat haar personage, die ontbrak in de vorige reeks, terug zal keren. De nieuwe reeks gaat 1 januari in première bij zowel BBC One als BBC First. Volgens Elba is het vijfde seizoen zeker niet de laatste keer dat we Luther gaan zien. Ook de plannen voor een film zijn nog altijd levend.
De eerste vier seizoenen van Luther staan nu op Netflix. Elba werkt momenteel met Netflix aan een nieuwe Hunchback of Notre Dame-film en de serie Turn op Charlie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief